use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmsalade met citroensorbet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmsalade met citroensorbet

Zalmsalade met citroensorbet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 eetlepels Citroen sorbet
  • 1 dl vinaigrette
  • 1 sjalot
  • zout
  • 6 sneetjes gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 4 eetlepels viseitjes
  • 1 bosje dille
  • 4 porties gemengde sla
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak een paar kleine bolletjes citroensorbet met behulp van een meloenlepeltje.
  2. Plaats ze op een bord en zet ze in de diepvries.
  3. Was en droog de sla
  4. Pel de sjalot en snijd deze in dunne schijfjes.
  5. Pel de citroen en verdeel hem in vier kwartjes.
  6. Schik op de borden de sla, citroen en sneden zalm.
  7. Overgiet dit alles met de vinaigrette.
  8. Voeg 2 of 3 bolletjes citroensorbet toe en werk het geheel af met dille en de viseitjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.