use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmfilets, gemengde salade met notenvinaigrette
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmfilets, gemengde salade met notenvinaigrette

Zalmfilets, gemengde salade met notenvinaigrette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 appel
  • Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels notenvinaigrette
  • Zout en peper
  • 600 g zalmfilets
  • 1 rode ui
  • 1 gekookte rode biet
  • 100 g gemengde sla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de Solo in een pan. Leg de visfilets erin en keer ze regelmatig om.
  2. Snijd de rode ui in dunne schijfjes.
  3. Snij de biet en de appel in kleine blokjes.
  4. Doe de notenvinaigrette, peper en zout op de sla.
  5. Voeg de appel, de biet en de ui toe en roer alles
  6. goed om.
  7. Schik de sla, zodra de zalm klaar is, met een scheutje notenvinaigrette op de borden en leg de zalm op het bedje sla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.