use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wraps met rosbief en tomatenchutney
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wraps met rosbief en tomatenchutney

Wraps met rosbief en tomatenchutney

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g rijpe tomaten
  • 1 rode paprika
  • 3 lente-uien
  • 2.5 dl (cider) azijn
  • 150 g suiker
  • zout
  • 2 tl mosterdzaad
  • 0.5 tl sambal
  • versgemalen peper
  • 8 wraps
  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 350 g rosbief, in plakjes
  • 2 takjes basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de tomaten en paprika schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de lente-uien in ringetjes.
  2. Breng azijn en suiker aan de kook met zout, mosterdzaad, sambal en versgemalen peper en roer tot de suiker is opgelost. Schep de stukken tomaat, paprika en lente-ui erdoor en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat het gedurende 1 uur en 15 minuten heel zachtjes inkoken zonder deksel. Laat de chutney afkoelen.
  3. Leg de wraps op het werkvlak en smeer op elke wrap een flinke eetlepel chutney uit. Leg hierop eerst de blaadjes sla, dan 2 plakken rosbief, daarop weer een flinke eetlepel chutney en bestrooi ten slotte met basilicum.
  4. Rol strak op en snijd schuin doormidden. Stapel de wraps mooi op een bord.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.