Recept 45**** (29 stemmen)

Wortelsoep

Dit is een recept van

tijd
50 min
  • 8 reacties
  • 166 keer bewaard
  • 177.889 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. Smelt de bakboter in de soepketel en fruit de ui, de wortelen en de aardappelen even aan.
  2. Voeg het water toe en breng aan de kook.
  3. Doe er het kruidentuiltje en de bouillonblokjes bij. Laat het geheel 30 minuutjes koken met het deksel op de kookpot.
  4. Verwijder het kruidentuiltje.
  5. Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Chez moi op 11 november 2012 om 15u24

lekker

Gepost door kaflo op 01 juni 2015 om 18u05

Misschien toch beter het label vegetarisch verwijderen als je rundsbouillon gebruikt :)

Laad meer reacties