use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wortelcakejes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wortelcakejes

Wortelcakejes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g wortelen
  • 250 g suiker
  • 50 g Solo
  • 100 g zelfrijzende bloem
  • Solo Vloeibaar voor de vormpjes
  • 4 eieren
  • 1 citroen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de wortelen in stukken, kook ze gaar in water en giet ze af.
  2. Rasp de gele schil van de citroen.
  3. Pureer de wortelen en roer er de Solo, de suiker en de citroenschil door.
  4. Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op.
  5. Roer de dooiers en de bloem bij het deeg en spatel er dan de eiwitten bij.
  6. Smeer bakvormpjes in met Solo Vloeibaar.
  7. Giet er het deeg in en bak ze in een op 180° C voorverwarmde oven goudgeel gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.