use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Woknoedels met runderworstjes en broccoli
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Woknoedels met runderworstjes en broccoli

Woknoedels met runderworstjes en broccoli

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g (kleine) broccoliroosjes
  • 1 pak (225 g) woknoedels
  • 400 g verse runderworstjes
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 1 blikje (ca. 200 g) ananasstukjes
  • 1 tl milde kerriepoeder
  • 0.25 zak kroepoek

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli en de noedels af en spoel ze koud. Laat goed uitlekken.
  2. Snijd de worstjes in stukjes. Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 4 eetlepels van het vocht op.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de stukjes worst 4 minuten. Voeg naar smaak wat peper, eventueel wat zout en de kerrie toe. Roer de broccoli, de noedels en de ananasstukjes erdoor en wok 3 minuten. Voeg het bewaarde ananasvocht toe en roerbak nog 1 minuut.
  4. Verdeel de woknoedels over 4 borden en bestrooi met de kroepoek.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.