use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Witloofschuitjes met feestvulling
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Witloofschuitjes met feestvulling

Witloofschuitjes met feestvulling

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 mooie stronkjes witloof
  • 50 g roquefort
  • 10 witte druiven
  • 10 walnoten
  • 0.5 rijpe avocado
  • 50 g gerookte zalm
  • 3 eetlepels citroensap
  • 50 g parmaham
  • 2 verse vijgen
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • verse munt of basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Scheur de bladeren los van de witloofstruikjes.
  2. Snijd de roquefort in blokjes, halveer de druiven, verkruimel de walnoten en meng alles.
  3. Snijd de avocado in blokjes en de gerookte zalm in reepjes. Meng met het citroensap.
  4. Snijd de vijgen in 8 partjes en de ham in smalle reepjes. Meng dit in een kommetje met de olijfolie, citroensap, munt en/of basilicum.
  5. Vul de witloofblaadjes met de mengsels.
  6. Schik ze op een mooie schaal. Lekker bij een soepje en met een glas witte wijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.