use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Witlof uit de hapjespan
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Witlof uit de hapjespan

Witlof uit de hapjespan

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g spekreepjes
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 4 stronkjes witlof
  • 1.5 el appelstroop
  • 1 el azijn
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in repen. Bak de spekreepjes krokant in een wok. Schep ze uit de pan en laat ze even uitdampen.
  2. Verhit de vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin de witlof 3 à 4 minuten. Schep er de appelstroop en azijn doorheen en roer tot de appelstroop gesmolten is.
  3. Breng de witlof op smaak met peper en een klein beetje zout, schep de spekreepjes er doorheen en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.