use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Wentelteefjes met gebakken appels en kandijsiroop

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Wentelteefjes met gebakken appels en kandijsiroop
  • 4 appels
  • 4 eetlepels suiker
  • 8 eetlepels Solo
  • 2 dl light room
  • kandijsiroop
  • plattekaas
  • 8 plakjes brioche of gewoon wit brood
  • 2 eieren
  • 1 koffielepel kaneel
  1. Schil de appels, ontdoe ze met behulp van een appelboor van hun klokhuis, snij ze in plakken en bak ze in 2 eetlepels Solo met de helft suiker totdat ze gekarameliseerd zijn.
  2. Ontdoe het brood van de korst en vermeng de light room, eieren, de rest van de suiker en de kaneel.
  3. Leg de plakken brood erin en laat ze geheel doordrenken.
  4. Neem de sneden er voorzichtig uit en bak ze in een pan met de Solo mooi bruin en krokant.
  5. Bestrooi de wentelteefjes met suiker en kaneel en laat ze nog even karameliseren onder de grill.
  6. Vermeng een weinig kandijsiroop met de plattekaas als garnituur.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.