Recept 45**** (180 stemmen)

Wafels

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het stijf. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder in een kom. Voeg de eierdooiers, de gesmolten Solo en daarna ook de melk toe. Roer er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder. Laat 2 uur rusten in de koelkast. Warm het wafelijzer op. Doe één pollepel deeg in het ijzer en laat bakken tot de wafel goudbruin ziet. Dien de wafels lauw op met een bolletje ijs of eet ze gewoon koud wanneer je maar wil.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (94)

Gepost door oumoum696 op 01 februari 2016 om 16u26

mag je ook dit met vormpjes maken zoals een hartje moeten er gatjes in zitten om deze wafels te bakken

Gepost door Solo op 04 februari 2016 om 11u19

Hallo, wat bedoel je juist met hartjesvormpjes? Wil je ze bakken in een wafelijzer die een bepaalde vorm geeft aan je wafels? Want dat kan natuurlijk :-) Wat bedoel je met 'moeten er gatjes in zitten'?

Laad meer reacties

Anderen bekeken ook