FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (64)
  1. Wafels

    Ingrediënten - voor
    6
    personen

    1. 2 eieren
    2. 125 g bloem
    3. 25 g fijne kristalsuiker
    4. 2 g zout
    5. 10 g bakpoeder
    6. 40 g gesmolten Solo margarine
    7. 20 cl melk

    Bereidingswijze

    1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het stijf. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder in een kom. Voeg de eierdooiers, de gesmolten Solo en daarna ook de melk toe. Roer er voorzichtig het stijfgeklopte eiwit onder. Laat 2 uur rusten in de koelkast. Warm het wafelijzer op. Doe één pollepel deeg in het ijzer en laat bakken tot de wafel goudbruin ziet. Dien de wafels lauw op met een bolletje ijs of eet ze gewoon koud wanneer je maar wil.

    Geniet van Wafels

    Thee-idee

    Dit bakrecept combineert heerlijk met:

    • Yellow Label Tea
      Yellow Label Tea
      Zwarte thee

      bevat theïne, een afgeleide van cafeïne

      Dominante smaken

      zwarte thee

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (144 stemmen)
    384463 keer bekeken
    1581 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • Theoke

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (64)

  • Lekker*bekje

    Gepost door - 25/07/14 om 12u55

    Beslag staat in de frigo te rusten en ze vragen hie al wanneer ik ze zal bakken ze zijn ozo lekker dat ze niet kunnen wachten heb ze al drie keer gebakken en moet er telkens meer bakken anders heb ik zelf geen meer heel moeilijk om ze te bewaren want ze zijn altijd op . nu heb ik er dubbel zoveel beslag gemaakt .

  • dominique

    Gepost door - 14/07/14 om 16u24

    Is het echt noodzakelijk dat het deeg 2 uur rust? Ik wil deze wafels aan onze gasten serveren als onderdeel van het ontbijt. Zal het dan vroeger opstaan worden om het deeg te maken .... Bedankt vanuit Kreta !

Get Adobe Flash player