FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Visstoofpotje

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 650 gr wijting
    2. 2 preien
    3. 2 wortelen
    4. 3 takjes witte selder
    5. 2 dl room
    6. 2 à 3 eetlp bloem
    7. 2 à 3 eetlp boter
    8. 500 ml visbouillon (1 visbouillonblokje opgelost in water
    9. peterselie
    10. tijm
    11. laurier

    Bereidingswijze

    1. Snij de prei en wortelen in fijne reepjes. De selder in blokjes.
    2. Smelt de boter en stoof er de groenten aan.
    3. Strooi de bloem erover en laat even mee bakken.
    4. Giet stilaan de visbouillon erover en roer goed, kruid met tijm en laurier.
    5. Leg de stukken vis op de groenten en laat garen tot ze bijna gaar zijn, met deksel.
    6. Haal de vis uit de kookpot en hou het warm in aluminiumfolie.
    7. Voeg room bij bij de saus en breng op smaak met peper en zout.
    8. Vind je de saus nog te dun bind dan nog bij met maizena express voor witte sausen.
    9. Leg de vis terug in de saus ( nog een minuutje tot de vis gaar is maar niet overkookt) en werk af met peterselie.
    10. Dien op met stokbrood.Tip; je kan ook nog 100gr spekblokjes aanbakken en er bij voegen.2 dikke aardappelen in kleine blokjes meestoven met de groenten.

    Geniet van Visstoofpotje

    Gepost door


    Rating: 3/5 (2 stemmen)
    7121 keer bekeken
    14 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • chocolademoes

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje