Recept 35*** (2 stemmen)

Visstoofpotje

Dit is een recept van

tijd
45 min

Bereidingswijze

  1. Snij de prei en wortelen in fijne reepjes. De selder in blokjes.
  2. Smelt de boter en stoof er de groenten aan.
  3. Strooi de bloem erover en laat even mee bakken.
  4. Giet stilaan de visbouillon erover en roer goed, kruid met tijm en laurier.
  5. Leg de stukken vis op de groenten en laat garen tot ze bijna gaar zijn, met deksel.
  6. Haal de vis uit de kookpot en hou het warm in aluminiumfolie.
  7. Voeg room bij bij de saus en breng op smaak met peper en zout.
  8. Vind je de saus nog te dun bind dan nog bij met maizena express voor witte sausen.
  9. Leg de vis terug in de saus ( nog een minuutje tot de vis gaar is maar niet overkookt) en werk af met peterselie.
  10. Dien op met stokbrood.Tip; je kan ook nog 100gr spekblokjes aanbakken en er bij voegen.2 dikke aardappelen in kleine blokjes meestoven met de groenten.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (0)

Deze recepten vind jij vast ook lekker...