use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vispotje met kokosmelk
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vispotje met kokosmelk

Vispotje met kokosmelk

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes look
  • 1 theelepel korianderzaadjes
  • 1 limoen
  • zout
  • 1 bosje verse koriander
  • 450 g zalmfilet
  • 450 g roodbaarsfilet (of andere vaste vis)
  • 1 stukje verse gember
  • 1 paprika
  • saffraan
  • 4 dl kokosmelk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
  2. Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
  3. Hak de look en gember fijn.
  4. Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
  6. Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
  7. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  8. Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
  9. Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  10. Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
Serveer met basmatirijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.