use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vispannetje met garnalen met aardappelpuree

Vispannetje met garnalen met aardappelpuree

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g visfilets
  • Solo
  • 2 porties aardappelpuree
  • 1,5 dl light room
  • bieslook
  • 50 g gepelde garnalen
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1.5 dl visbouillon

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoom de vis in de bouillon en hou warm.
  2. Voeg de de ketchup en de light room bij het stoomvocht en laat inkoken.
  3. Warm de puree op en schik op de borden.
  4. Schik er de vis bij , strooi er de bieslook over.
  5. Doe de garnalen in de saus en lepel ze over de borden .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.