use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Verse vijgen in een slajasje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Verse vijgen in een slajasje

Verse vijgen in een slajasje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 theelepel anijszaadjes
  • 80 g amandel schilfers
  • 8 sla blaadjes
  • 8 vijgen
  • Solo vloeibaar
  • 1 koffielepel kaneelpoeder
  • 6 eetlepels honing

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de vijgen in 2 en smeer het snijvlak in met een beetje anijszaad en kaneelpoeder.
  2. Verdeel er ook de honing over en de amandelschilfers en pak de vijgen in de slabladeren in.
  3. Smeer een ovenschotel met Solo Vloeibaar in en schik er de vijgen in.
  4. Schuif ze 15 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.