FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. venkelpuree

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 600 gram aardappelen in stukken
    2. 2 grote venkelknollen in stukken
    3. 3 teentjes look
    4. 1 eidooier
    5. 150 centiliter melk
    6. 2 eetlepels boter
    7. 6 plakken spaanse ham in blokjes gesneden
    8. nootmuskaat
    9. pezo naar smaak

    Bereidingswijze

    1. kook de geschilde aardappelen met de gepelde look in gezouten water samen met de
    2. blokjes venkel in ongeveer 20 minuten gaar. giet af en voeg de melk, boter, gesneden ham, eidooier, nootmuskaat en pezo toe en pureer dit tot een gladde massa.

    Geniet van venkelpuree

    Gepost door


    Rating: 3/5 (3 stemmen)
    27373 keer bekeken
    14 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • charron
    • wullum

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje