use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes

Veldsla met gebakken zalmplakjes en kappertjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • sap van 1 limoen
  • 2 dl Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr finesse Mediterane bouillon
  • 600 g zalmfilet
  • 200 g veldsla
  • 2 eetlepels kappertjes
  • roze peper
  • versgemalen peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de graten uit de zalm.
  2. Los het bouillonblokje op in 2 eetlepels Solo.
  3. Bestrijk vervolgens de zalm met de Solo en bak de mootjes kort in een hete pan met antiaanbaklaag.
  4. Was de sla en maak hem aan met peper, zout, de resterende Solo en het limoensap.
  5. Schik de zalm op koude borden, kruid met wat zout, peper, roze peper en de kappertjes.
  6. Schik daarna de salade eromheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.