use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkensrolletjes met ham en kaas geserveerd met kool
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkensrolletjes met ham en kaas geserveerd met kool

Varkensrolletjes met ham en kaas geserveerd met kool

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    12 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kleine witte kool
  • zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 plakjes gruyère
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl bouillon naar keuze
  • 1 ui
  • peper
  • 8 sneetjes varkensfilet
  • 8 sneetjes gerookte ham

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de ui fijn en de kool in dunne reepjes.
  2. Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en ‘stoof' de ui en de kool gaar.
  3. Kruiden met peper en zout.
  4. Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Oprollen en vastprikken met een houten prikkertje.
  5. Doe dit vervolgens met alle plakken. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door.
  6. Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes.
  7. Kook het vocht nu tot 1/3 in. Dien op op een bedje van kool.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.