hoofdgerecht
Varkensrolletjes met ham en kaas geserveerd met kool
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 1 kleine witte kool
- zout
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 8 plakjes gruyère
- 1 dl witte wijn
- 2 dl bouillon naar keuze
- 1 ui
- peper
- 8 sneetjes varkensfilet
- 8 sneetjes gerookte ham
- Snij de ui fijn en de kool in dunne reepjes.
- Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en ‘stoof' de ui en de kool gaar.
- Kruiden met peper en zout.
- Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Oprollen en vastprikken met een houten prikkertje.
- Doe dit vervolgens met alle plakken. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door.
- Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes.
- Kook het vocht nu tot 1/3 in. Dien op op een bedje van kool.
