FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Varkensgebraad met prei

  1. Recept
  2. Reacties (7)
    • Menugang:
    • Bereidingstijd:
    • Moeilijkheid:
    • Prijs:

    Ingrediënten - voor
    personen

    Bereidingswijze

    Tip: 

    Geniet van

    Gepost door


    Rating: 3/5 (27 stemmen)
    keer bekeken
     keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken
    • anitageerts6

      Gepost door - 10/09/13 om 17u09

      ik ga dit ook eens proberen
      Reageer

      • Solo

        Gepost door - 11/01/12 om 17u10

        Dank je wel voor de vraag, anncares. Zoals Monique al aangaf, reken je best ongeveer 25-30 minuten per 0,5 kg.
        Reageer

        • Monique

          Gepost door - 13/12/11 om 14u12

          Voor varkensgebraad reken je 1 uur braadtijd per kg vlees, het vlees mooi laten aanbakken en nadien op klein vuur laten garen.
          Reageer

          • anncares

            Gepost door - 13/12/11 om 13u16

            en als je geen oven hebt? hoe lang moet gebraad opstaan?
            Reageer

            • Gonda

              Gepost door - 15/11/10 om 16u25

              Heel lekker... Heb het echter zonder jeneverbessen klaargemaakt.
              Reageer

              • bernadet

                Gepost door - 17/07/10 om 08u57

                Lijkt mij lekker, staat op mijn lijst om te proberen.
                Reageer

                • U752763

                  Gepost door - 01/07/10 om 12u42

                  ik ga dit recept zeker proberen
                  Reageer