use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tricolore omeletjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tricolore omeletjes

Tricolore omeletjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 4 eieren
  • 0.25 gele paprika
  • 0.25 rode paprika
  • 0.25 groene paprika
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 el Solo
  • tuinkers
  • 0.5 bakje kerstomaten
  • versgemalen peper
  • bieslook
  • grof zeezout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Wrijf de kerstomaten in met wat Solo Vloeibaar, leg ze in een ovenschaal en besprenkel met wat grof zeezout. Zet 10 minuutjes in de oven.
  3. Snijd een kwart van elke paprikasoort, ontvel ze met een dunschiller en snijd ze in heel fijne blokjes.
  4. Was de bieslook en snipper hem fijn.
  5. Klop de eieren los, roer de paprikablokjes erdoor en kruid met de verse bieslook, versgemalen peper en zout. Verhit een klontje Solo in een antikleefpan en bak er 4 à 5 kleine omeletjes van.
  6. Serveer met wat tuinkers en de geroosterde kerstomaatjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.