use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tortillawraps met kip en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tortillawraps met kip en geitenkaas

Tortillawraps met kip en geitenkaas

Voor deze tortillawraps met kip kan je alle restjes groenten gebruiken die je nog in je koelkast hebt liggen.De perfecte maaltijd voor op het einde van de week.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 snuifje komijnpoeder
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 2 kippenfilets
  • 1 wortel
  • 1 tomaat
  • 1 rode paprika
  • 1 Romeinse sla
  • 8 tortillawraps
  • 150 g zachte geitenkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng het komijnpoeder met het paprikapoeder en de Solo vloeibaar samen met een snuifje zout.
  2. Snijd de kippenfilet in lange repen en haal even door de gekruide margarine. Bak de repen krokant in een anti-kleefpan.
  3. Rasp ondertussen de wortel en snijd de tomaat in kleine blokjes. Snijd de paprika in fijne repen. Spoel en droog de sla.
  4. Verwarm de wraps 1 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Smeer op elke wrap wat geitenkaas en leg er de kippereepjes, de groenten en de sla op. Rol op en draai er een servetje rond. Serveer de wraps meteen.
Maak je tortillawraps met kip, laat de kip dan na het bakken even rusten onder aluminiumfolie: je kip zal sappiger smaken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.