use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
picknick

Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi
  • 4 zachte tortillas van bloem
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 paksoi
  • 2 eetlepels Solo
  • 200 g gebakken kippenreepjes
  • 2 tomaten in schijfjes gesneden)
  • vers gemalen peper
  1. Vouw de tortilla's open op vetvrij papier of aluminiumfolie en besmeer ze met mayonaise.
  2. Stoof de paksoi in de Solo lichtjes aan .
  3. Leg de in reepjes gesneden kip, de schijfjes tomaat en de licht aangestoofde paksoi op de tortilla's en strooi er een beetje zout en peper over.
  4. Rol de tortilla's strak op in het vetvrij papier (of aluminiumfolie).
  5. Draai de uiteinden strak aan en leg ze in de koelkast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.