use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tortilla's
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tortilla's

Tortilla's

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g verse kruiden kaas
  • Solo
  • Balsamicoazijn
  • Zout
  • 1 gehakte ui
  • 6 eieren
  • 4 aardappelen
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. De aardappelen schillen, wassen en in dunne plakjes snijden.
  2. De schijfjes samen met de ui 10 minuten zachtjes bakken in Solo.
  3. De eieren samen met de krudienkaas kloppen met een vork en eventueel kruiden met wat zout en peper.
  4. Er de aardappelen bijdoen en goed mengen.
  5. Het mengsel in een pan met warme Solo gieten en 10 minuten aan één kant laten bakken.
  6. Omkeren met behulp van een groot bord en 5 minuten aan de andere kant laten bakken.
  7. Lauw opdienen in blokjes of in porties, eventueel overgoten met wat balsamicoazijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.