use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Torentje van boerenworst met zachte curry
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Torentje van boerenworst met zachte curry

Torentje van boerenworst met zachte curry

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 boerenworsten
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 4 aardappels
  • 1 koffielepel zachte curry
  • 15 cl light room
  • 1 el gehakte dragon
  • 1 kg jonge spinazie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal het gehakt uit de worsten. Verhit 1 eetlepel Solo in een hete pan en bak het gehakt aan. Breng op smaak met peper.
  2. Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten in gezouten water. Maak er samen met de curry, zout, peper, 2 eetlepels Solo en de light room een puree van. Voeg de dragon pas op het laatste moment toe.
  3. Verhit de Solo in een pan en roerbak de spinazie kort aan in Solo.
  4. Dresseer eerst de spinazie met behulp van een ringvorm. Druk goed aan. Daarbovenop komt het gehakt. Druk opnieuw goed aan. Het laatste laagje is de currypuree. Werk eventueel af met een blaadje rauwe spinazie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.