FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Tomaten-paprikasoep

  1. Recept
  2. Reacties (3)
  1. Tomaten-paprikasoep

    Bereidingswijze

    1. Schil de paprika's en snij ze in partjes.
    2. Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie.
    3. Voeg de gepelde tomaten toe en overgiet met de bouillon.
    4. Breng aan de kook.
    5. Voeg het Spaans pepertje en de paprika's toe. Kruid eventueel bij naar eigen goeddunken.
    6. Laat nog 30 minuten koken en verwijder nadien het Spaans pepertje.
    7. Mix de soep glad.
    8. Tip: voeg eventueel tomatenpuree toe om de soep voller van smaak te maken.

    Geniet van Tomaten-paprikasoep

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (14 stemmen)
    86582 keer bekeken
    199 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • Theoke

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (3)

  • solomien

    Gepost door - 23/07/12 om 20u25

    tomaten en paprika zijn altijd lekker in een soep

  • Berghe

    Gepost door - 14/11/10 om 15u05

    Is mega lekkere soep !!!! Deze week hebben we die ook eens gemaakt. Voor de pikante eters kan je gerust een rood pepertje het zaad verwijderen en meemixen in de soep. Pas op, wel voor de pikante liefhebbers ;-)