Recept 55***** (1 stem)

Tiramisu met peren en kokos

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in dunne schijfjes. Breng de peer in 250 ml water, citroensap, en 2 eetlepels suiker aan de kook. Laat het fruit 3 min. zachtjes koken met het deksel op de pan. Giet de peerschijfjes af en vang het vocht op.
  2. Beleg een vorm (ca. 16 x22 cm) met kokosbiscuit. Roer de perenlikeur door 5 el perensap en bedruppel daarmee het kokosbiscuit. Roer de mascarpone, de kwark, 3 el suiker, vanillesuiker en 5 el perensap glad.
  3. Verdeel de peerschijfjes over de lange vingers. Strijk de mascarponecreme over de peren en zet de tiramisu minstens 1 uur koud weg. Strooi met een zeefje cacao over de tiramisu en garneer met de kokos.

Tip

390 kcal per portie, bereidingstijd 30 min en koeltijd min. 1 uur

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (0)

Deze recepten vind jij vast ook lekker...