Recept 45**** (23 stemmen)

Thaise mosselpapillot

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
  2. Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
  3. Maak een papillot met boterhampapier of aluminiumfolie. Gebruik je aluminiumfolie? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
  4. Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
  5. Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
  6. Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
  7. Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
  8. Dien op in het papier of de folie. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.

Tip

Currypasta vind je in de Aziatische afdeling van de supermarkt.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door maryann op 10 augustus 2015 om 17u01

het is niet correct om als huisvrouw rekening te houden met blinkende en matte kant, het verschil dat het maar geeft van temperatuursverschil in te verwaarlozen. best ook het woord zilverpapier vervangen door alluminiumfolie.

Laad meer reacties