FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Thaise mosselpapillot

  1. Recept
  2. Reacties (10)
  1. Thaise mosselpapillot

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 1 kg mosselen
    2. Solo Light
    3. 200 g sluimererwten
    4. 125 g minimaïs
    5. 125 g sojascheuten
    6. 20 cl kokosmelk
    7. 1/2 eetlepel groene currypasta
    8. 1/2 bosje koriander

    Bereidingswijze

    1. Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
    2. Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
    3. Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
    4. Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
    5. Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
    6. Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
    7. Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
    8. Dien de papillotten op in het papier. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.

    Tip: Currypasta vind je in de Aziatische afdeling van de supermarkt.

    Geniet van Thaise mosselpapillot

    Gepost door


    Rating: 4/5 (21 stemmen)
    39561 keer bekeken
    1159 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (10)

  • Solo

    Gepost door - 18/06/13 om 14u03

    Dat horen we hier graag! Dankjewel Treibeltje!

  • Treibeltje

    Gepost door - 11/06/13 om 16u02

    fabuleus , heel goed , het heeft me gesmaakt , voor duimen en vingers af te likken .