Recept 45**** (23 stemmen)

Thaise mosselpapillot

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
  2. Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
  3. Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
  4. Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
  5. Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
  6. Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
  7. Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.
  8. Dien de papillotten op in het papier. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.

Tip

Currypasta vind je in de Aziatische afdeling van de supermarkt.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 14u03

Dat horen we hier graag! Dankjewel Treibeltje!

Laad meer reacties