use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tex-Mexsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tex-Mexsalade

Tex-Mexsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 425 g chilibonen (blik)
  • 300 g maïskorrels (blik)
  • 3 lente-uitjes
  • 125 g kerstomaatjes
  • 7 radijsjes
  • 1 bol mozzarella (light)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 mespunt cajunkruiden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog de slablaadjes en snijd ze in repen. Laat de chilibonen en maïskorrels in een zeef of vergiet uitlekken en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de kerstomaatjes in vieren en de radijsjes in plakjes. Snijd de mozzarella in blokjes.
  2. Maak een dressing van olijfolie, citroensap en cajunkruiden. Meng in een kom de reepjes sla, chilibonen, maïs, ringetjes lente-ui, stukjes tomaat en plakjes radijs. Meng de dressing erdoor en serveer.
Lekker met geroosterde drumsticks uit de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.