use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tartaar van roodbaars
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tartaar van roodbaars

Tartaar van roodbaars

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g rauwe roodbaarsfilet
  • 300 g rauwe zalmfilet
  • 6 bieslookstengeltjes
  • 3 limoenen
  • 50 g zalmeieren
  • grof zeezout
  • peper van de molen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers de citroenen.
  2. Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.
  3. Snij de roodbaars en de zalm in heel kleine blokjes.
  4. Doe de visblokjes in een diepe schotel.
  5. Voeg de gesnipperde bieslook, peper en zout toe.
  6. Giet het citroensap over de vis en meng alles goed.
  7. Verdeel de tartaar van roodbaars en zalm over zes coupes en zet ze 20 minuten in de koelkast.
  8. Dien de coupes heel koud op, versierd met zalmeieren en fijne schijfjes limoen.
Serveer er sneetjes geroosterd brood bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.