use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tapas van noten, roquefort en peer
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tapas van noten, roquefort en peer

Tapas van noten, roquefort en peer

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    25 min
  • Porties
     
    6 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 peren
  • 30 g Solo
  • 3 eetlepels suiker
  • 150 g roquefort
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • sneetje brood (donker)
  • 50 g noten
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil en ontpit de peren.
  2. Laat de Solo met de suiker en de peren in een pan op een zacht vuur licht karameliseren.
  3. Plet de kaas met de Solo Vloeibaar en de gehakte noten tot een gladde pasta.
  4. Smeer over de sneetjes brood en schik een stukje peer op ieder.
  5. Werk af met vers gemalen peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.