use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliatelle Genovese
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliatelle Genovese

Tagliatelle Genovese

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g haricots verts
  • 100 g kleine krieltjes
  • 350 g tagliatelle
  • 150 g (verse) pesto
  • Of zelf pesto maken:*
  • 50 g basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 30 g pijnboompitten
  • 30 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 6 el olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de puntjes van de haricots verts. Kook de krieltjes in licht gezouten water gaar in 10 à 15 minuten. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de haricots verts in ongeveer 4 minuten beetgaar.
  2. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng in de pan de pasta en aardappeltjes met de pesto. Voeg de uitgelekte haricots verts toe, meng en serveer.
  3. *Zelf pesto maken: meng in de keukenmachine de basilicum met de knoflook, pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie.
Lekker met vijgen, gerold in Parmaham.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.