Recept 55***** (7 stemmen)

Taartje van kerstomaten en tapenade van zongedroogde tomaten

Dit is een recept van

Gepost in

Quiche

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 170 °C.
  2. Pel en snijd de knoflook grof. Doe 80 g van de olijven met de zongedroogde tomaten, de look en de Solo vloeibaar in de kom van een keukenrobot of een blender en hak alles grof tot een tapenade. Heb je geen keukenrobot of blender, dan kan je dit ook met een staafmixer doen.
  3. Bekleed de taartvorm met bakpapier. Ontrol het bladerdeeg en bekleed de vorm ermee. Prik de bodem met een vork op diverse plaatsen in. Bestrijk de bodem met de tapenade en verdeel de kerstomaten en de rest van de olijven erover. Snijd de overhangende randjes eraf.
  4. Bak de taart in ca. 45 minuten in de voorverwarmde oven lichtbruin en gaar.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Mgke op 30 oktober 2012 om 11u43

Zeer lekker !!! Hebben een beetje geitenkaas toegevoegd.

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...