use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Stoemp met paprika, appel en worst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Stoemp met paprika, appel en worst

Stoemp met paprika, appel en worst

Stevige kost, deze stoemp met paprika, appel en worst. Maak dit easy recept zelf klaar fleur er in een halfuurtje een winterse avond mee op.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg kruimige aardappels
  • 4 stevige appels (bijv. Elstar)
  • 3 uien
  • 2 rode paprika's
  • 1 magere rookworst (275 g)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 1 el mosterd

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappels en appels, snijd ze in vieren en kook de aardappels in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Voeg na 15 minuten koken de appels toe.
  2. Pel ondertussen de uien. Snijd de uien en paprika’s in kleine stukjes.
  3. Bereid de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui en paprika in 7 minuten, en schep geregeld om.
  5. Giet de aardappels en appels af en stamp ze fijn. Roer het ui-paprikamengsel en de mosterd erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  6. Snijd de worst in plakjes. Schep de stamppot op 4 borden en leg de plakjes worst erop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.