use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spinazietaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spinazietaart

Spinazietaart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    12 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 taartbodem in brokkeldeeg
  • 2 dl light room
  • 400 g spinazie (diepgevroren)
  • 2 eieren
  • peper
  • 100 g kaas (geraspte)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Doe het deeg in de taartvorm en prik de bodem in met een vork.
  2. Laat de spinazie in de microgolf ontdooien en roer er de eieren en de light room door.
  3. Giet in de taartvorm en breng op smaak met peper.
  4. Strooi er de kaas over en schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 12 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.