use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • frambozensorbet
  • 10 g Solo
  • 500 g frambozen
  • 3 soeplepels light room
  • 1 soeplepel poedersuiker
  • 120 g frambozenkonfituur
  • Solo Vloeibaar voor de vormpjes
  • 250 g bladerdeeg
  • 1 ei
  • 2 eidooiers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de oven voorverwarmen op 180°.
  2. Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast.
  3. Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven.
  4. Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen.
  5. Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de light room aan toe.
  6. Giet dit mengsel over de frambozen.
  7. Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog.
  8. Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur.
  9. Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.