FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Sorbet van framboos met bladerdeegtaartje framboos

    Ingrediënten - voor
    6
    personen

    1. frambozensorbet
    2. 10 g Solo
    3. 500 g frambozen
    4. 3 soeplepels light room
    5. 1 soeplepel poedersuiker
    6. 120 g frambozenkonfituur
    7. Solo Vloeibaar voor de vormpjes
    8. 250 g bladerdeeg
    9. 1 ei
    10. 2 eidooiers

    Bereidingswijze

    1. Laat de oven voorverwarmen op 180°.
    2. Plaats de bladerdeeg in de zes met Solo vloeibaar ingesmeerde bakvormpjes en plaats ze gedurende 30 minuten in de koelkast.
    3. Bedek ze met bakpapier. Laat ze 5 minuten voorbakken in de oven.
    4. Haal er het bakpapier terug af en verdeel de frambozen over de taartjes en plaats ze nog eens 5 minuten in de oven om de frambozen wat op te warmen.
    5. Meng een ei met 2 eigelen en voeg er de poedersuiker en de light room aan toe.
    6. Giet dit mengsel over de frambozen.
    7. Nogmaals 5 minuten in de oven maar hou wel de evolutie van de crème in het oog.
    8. Op de bodem van elk bord, doe je wat frambozenconfituur.
    9. Plaats daarop het taartje en op het taartje 1 grote bol van de sorbet.

    Gepost door


    Rating: 2/5 (3 stemmen)
    9888 keer bekeken
    166 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje