use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Soep van pompoen en wortel met geitenkaas en peterselie

Soep van pompoen en wortel met geitenkaas en peterselie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g wortelen
  • 1 bussel platte peterselie
  • 2 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • 1 dl light room
  • 1 l water
  • 100 g verse geitenkaas
  • 250 g pompoen
  • 1 ui gesnipperd

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de ui glazig in de Solo.
  2. Voeg de in stukjes gesneden wortel en pompoen toe.
  3. Overgiet het geheel met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe.
  4. Laat 25 minuten garen.
  5. Mix de soep glad met een staafmixer.
  6. Spoel vervolgens de peterselie en hak hem grof.
  7. Doe de kaas, room en peterselie in een kommetje en mix kort.
  8. Roer de geitenkaas vlak voor het serveren in de soep.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.