Recept 35*** (5 stemmen)

Soep van gele tomaten, basilicum en mascarpone

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Breng in een kookpot water aan de kook. Kerf de tomaten kruislings in en dompel ze gedurende 1 minuut in het kokende water. Spoel na met koud water. Ontvel de tomaten.
  2. Snij de lente-uien en de knoflook fijn. Stoof de ui en knoflook glazig in de margarine. Laat ook de tomaten stoven. Voeg het water en de 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Groenten toe. Laat een half uurtje sudderen. Voeg de mascarpone en de basilicum toe en mix glad.
  3. Haal het geheel door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 21 februari 2012 om 10u18

Zeker doen, laat ons het resultaat weten…

Laad meer reacties