FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Soep van gele tomaten, basilicum en mascarpone

  1. Recept
  2. Reacties (2)
  1. Soep van gele tomaten, basilicum en mascarpone

    Bereidingswijze

    1. Breng in een kookpot water aan de kook. Kerf de tomaten kruislings in en dompel ze gedurende 1 minuut in het kokende water. Spoel na met koud water. Ontvel de tomaten.
    2. Snij de lente-uien en de knoflook fijn. Stoof de ui en knoflook glazig in de margarine. Laat ook de tomaten stoven. Voeg het water en de 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Groenten toe. Laat een half uurtje sudderen. Voeg de mascarpone en de basilicum toe en mix glad.
    3. Haal het geheel door een fijne zeef. Breng op smaak met peper en zout.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (5 stemmen)
    19460 keer bekeken
    221 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hildeke3105
    • charron

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (2)

  • Solo

    Gepost door - 21/02/12 om 10u18

    Zeker doen, laat ons het resultaat weten…

  • hebel

    Gepost door - 15/02/12 om 10u51

    nog geen soep met gele tomatjes basilicum en mascarpone gemaakt ga dit zeker eens maken ziet er toch lekker uit !!!