use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Slasoep op Portugese wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Slasoep op Portugese wijze

Slasoep op Portugese wijze

Soep van sla? Ja ja ja! Eet vandaag deze slasoep op Portugese wijze: supersimpel om te maken én in minder dan een halfuur klaar. Wedden dat je meteen verkocht bent?

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 60 g Solo
  • 1 l groentebouillon
  • zout
  • 200 g aardappelen
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 kroppen sla
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de aardappelen en pel de look. Pel en snipper de ui fijn.
  2. Stoof de ui in de Solo en voeg er dan de aardappelen en de look aan toe.
  3. Giet de bouillon erbij en laat circa 20 minuten garen.
  4. Mix tot een gladde soep. Snij de sla in reepjes en voeg ze toe aan de soep.
  5. Laat ze enkele minuten meegaren zonder te koken.
  6. Proef na op peper en zout en dien goed warm op.
Voor een fluweelzachte slasoep op Portugese wijze kies je best een zachtkokende aardappel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.