use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Slaatje van oost-indische kers en veldsla  met Emmental Grand Cru
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Slaatje van oost-indische kers en veldsla met Emmental Grand Cru

Slaatje van oost-indische kers en veldsla met Emmental Grand Cru

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g Emmental Grand Cru
  • 150 g veldsla
  • 30 g onbehandelde Oost-Indische kers
  • Bertolli extra vergine
  • zout, peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwijder de worteltjes van de veldsla, spoel de sla schoon onder helder water en zwier ze voorzichtig droog.
  2. Maak de Oost-Indische kers schoon en verwijder de stengel.
  3. Snij de Emmental Grand Cru in dunne reepjes.
  4. Verdeel de veldsla op elk bord, schik er de fijne
  5. reepjes Emmental Grand Cru op en voeg daarna de Oost-Indische kers toe.
  6. Overgiet met een straaltje Toscaanse olijfolie. Kruid met zout en peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.