use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Slaatje met struisvogelvlees en frambozen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Slaatje met struisvogelvlees en frambozen

Slaatje met struisvogelvlees en frambozen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 80 g gedroogd struisvogelvlees (in plakjes)
  • zout
  • 2 el bosbessen- of frambozenazijn
  • 50 g roquette
  • 1 crestasla (of rode kropsla)
  • 1 rode ui
  • 1 koffielepel mosterd
  • 6 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 100 g frambozen
  • 4 takjes rode bessen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de sla, snij ze in reepjes.
  2. Spoel en droog de roquette.
  3. Snij de gepelde rode ui in ringen.
  4. Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en azijn.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Verdeel de sla, de roquette en de uiringen over vier borden.
  7. Schik er de fijne plakjes struisvogelvlees en de frambozen op.
  8. Besprenkel met vinaigrette, werk af met een takje bessen en een flinke draai van de pepermolen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.