use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Salade met appel en veenbessen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Salade met appel en veenbessen

Salade met appel en veenbessen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 Granny Smith appels
  • 200 g gemengde sla
  • 1 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • peper en zout
  • 2 à 3 el gedroogde veenbessen
  • 50 g pecannoten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de appels en snijd ze in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Meng ze met het citroensap, om verkleuren te voorkomen.
  2. Klop een dressing van de olijfolie en de azijn en breng deze op smaak met peper en zout. Was en droog de sla en meng er de dressing doorheen.
  3. Schik de plakjes appel op de sla en strooi de veenbessen en noten eroverheen.
Lekker met gestoofde runderlapjes en krieltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.