use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rijstsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rijstsalade

Rijstsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g gerookt spek
  • 150 g chorizoschijfjes
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • 150 g rijst

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de eieren hard in kokend water.
  2. Laat ze in koud water schrikken, pel ze en plet ze met een vork.
  3. Bak het spek krokant in een pan.
  4. Pel en snij de ui in schijfjes en roerbak ze 2 minuten met het spek mee.
  5. Kook de rijst gaar, giet af en roer er het spek met de uien door.
  6. Versier met de schijfjes chorizo en werk af met de geplette eieren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.