Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Rijstsalade met inktvis en groenten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
voorgerecht
hoofdgerecht
overig europees
recipe image Rijstsalade met inktvis en groenten
  • zout
  • 400 g bloem
  • Solo frituurolie
  • pimentpoeder
  • 400 g Chinese groentenmelange
  • 40 g Solo
  • 1 kopje rijst
  • 2 teentjes look
  • 1 citroen
  • 400 g inktvisreepjes
  1. Kook de rijst gaar in gezouten water.
  2. Breng de bloem op smaak met het pimentpoeder en haal er de inktvisreepjes door.
  3. Pers de look in de Solo en roerbak er de groenten in tot ze beetgaar zijn.
  4. Giet de rijst af en roer er de groenten door.
  5. Bak de inktvisreepjes in de olie goudgeel.
  6. Laat op keukenpapier uitlekken en meng met de rijst.
  7. erk af met citroensap.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.