use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en vanilleroomijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en vanilleroomijs

Ravioli van fondantchocolade, met perenblokjes en vanilleroomijs

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    4 uur
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 15 g Solo Vloeibaar
  • 15 cl crème anglaise
  • 75 g fondantchocolade 70%
  • 24 wontonvelletjes
  • 1 eierdooier
  • 1 peer
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • enkele muntblaadjes
  • aalbessen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de crème anglaise op en laat er de chocoladestukjes geleidelijk in smelten.
  2. Laat 4 uur afkoelen in de koelkast.
Bereiding
  1. Leg 12 wontonvellen op tafel en bestrijk met de eierdooier. Gebruik hiervoor een penseel.
  2. Schep een flinke theelepel chocolade in het midden van elk vel en bedek met een tweede vel. Druk de boord goed dicht en snij het overtollige deeg weg met behulp van een dresseerring van 32 mm.
  3. Snij de peer in blokjes en bak 15 seconden in een heel hete pan in Solo Vloeibaar Light.
  4. Kook de wontonvellen 4 minuten in kokend water.
  5. Leg ze op een bord, bestrooi met de perenblokjes en werk af met een bol vanille-ijs.
  6. Versier met muntblaadjes en aalbessen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.