use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ravioli met drie kazen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ravioli met drie kazen

Ravioli met drie kazen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 15 g Solo
  • 15 g bloem
  • 2 dl light room
  • 2 dl melk
  • peper en zout
  • 500 g ravioli met drie kazen
  • 1 dl Bertolli extra Vergine
  • 60 g zongedroogde tomaten
  • 10 basilicumblaadjes
  • 40 g Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de Solo smelten in een pannetje en voeg de bloem toe.
  2. Giet er de light room en melk bij en laat enkele minuten koken. Kruid met peper en zout.
  3. Zorg dat de saus niet te dik wordt: voeg indien nodig een scheutje water toe.
  4. Kook de ravioli al dente in licht gezouten water en giet af.
  5. Voeg de olie en de Provençaalse kruiden toe.
  6. Roer alles voorzichtig om.
  7. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes en voeg ze bij de saus. Werk af met de basilicum.
  8. Meng dan de ravioli met de saus, giet alles in een ovenschotel en werk af met de Parmezaanse kaas.
  9. Laat enkele minuutjes gratineren onder een hete grill en dien warm op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.