use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ragout van zalm en asperges
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ragout van zalm en asperges

Ragout van zalm en asperges

Deze ragout van zalm en asperges smaakt heerlijk als voor- of hoofdgerecht. Een fris recept dat al in een goed halfuurtje op tafel staat.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 ml witte wijn
  • 1 flesje light room
  • 4 sjalotten
  • 5 g Maïzena
  • zout
  • suiker
  • 1 laurierblad
  • 2 eetlepels citroensap
  • 750 g asperges
  • 400 g zalmfilet
  • peper
  • 1 bosje dille

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.
Lekker met gekookte witte rijst of gestoomde nieuwe aardappels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.