FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Ragout van zalm en asperges

  1. Recept
  2. Reacties (5)
  1. Ragout van zalm en asperges

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 eetlepels Solo Vloeibaar
    2. 250 ml witte wijn
    3. 1 flesje light room
    4. 4 sjalotten
    5. 5 g Maïzena
    6. zout
    7. suiker
    8. 1 laurierblad
    9. 2 eetlepels citroensap
    10. 750 g asperges
    11. 400 g zalmfilet
    12. peper
    13. 1 bosje dille

    Bereidingswijze

    1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
    2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
    3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
    4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
    5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
    6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

    Tip: Lekker met gekookte witte rijst of gestoomde nieuwe aardappels.


    Geniet van Ragout van zalm en asperges

    Gepost door


    Rating: 4/5 (12 stemmen)
    25576 keer bekeken
    790 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (5)

  • Maria 75

    Gepost door - 28/05/10 om 15u22

    heb het klaar gemaakt en is heel lekker

  • Maria 75

    Gepost door - 04/05/10 om 14u15

    ga het zeker klaarmaken