Recept 45**** (15 stemmen)

Ragout van zalm en asperges

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
32 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door mama_2 op 16 mei 2016 om 13u42

Hoeveel suiker moet erbij en waarvoor dient die suiker ?

Laad meer reacties