Recept 45**** (13 stemmen)

Ragout van zalm en asperges

Dit is een recept van

Gepost in

Visgerechten

tijd
32 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
  2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
  3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
  4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
  5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
  6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 25 april 2014 om 12u40

En? Heeft het gesmaakt?

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...