FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

Ragout van zalm en asperges

  1. Recept
  2. Reacties (7)
  1. Ragout van zalm en asperges

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 4 eetlepels Solo Vloeibaar
    2. 250 ml witte wijn
    3. 1 flesje light room
    4. 4 sjalotten
    5. 5 g Maïzena
    6. zout
    7. suiker
    8. 1 laurierblad
    9. 2 eetlepels citroensap
    10. 750 g asperges
    11. 400 g zalmfilet
    12. peper
    13. 1 bosje dille

    Bereidingswijze

    1. Schil de asperges en snij ze in lange stukken.
    2. Verhit de Solo in een grote pan, stoof de asperges en de gehakte sjalotten hierin 5 minuten.
    3. Los de Maïzena in de witte wijn op en blus de asperges.
    4. Voeg het laurierblad en de light room toe. Laat op een zacht vuur 8 minuten sudderen.
    5. Na 4 minuten de in stukken gesneden zalm toevoegen.
    6. Breng de ragout op smaak met zout, peper, suiker, citroensap en de fijngehakte dille.

    Tip: Lekker met gekookte witte rijst of gestoomde nieuwe aardappels.


    Geniet van Ragout van zalm en asperges

    Gepost door


    Rating: 4/5 (13 stemmen)
    28040 keer bekeken
    834 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (7)

  • Solo

    Gepost door - 25/04/14 om 12u40

    En? Heeft het gesmaakt?

  • kama

    Gepost door - 24/04/14 om 12u36

    asperges : check ...zalm: check.....we gaan er direct eens aan beginnen zie! bedankt solo vr de lekkere gerechten!