use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pikante soep met garnalen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pikante soep met garnalen

Pikante soep met garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 30 g Solo
  • 1 flesje light room
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
  • pimentpoeder
  • 6 takjes verse koriander of platte peterselie
  • 1 fijngehakte ui
  • 2 teentjes look
  • 1 eetlepel tomatencoulis
  • 16 middelgrote gepelde garnalen
  • peper en zout
  • soja saus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de fijngehakte uien en lookteentjes met de Solo in een braadpan tot ze glazig zijn.
  2. Voeg er de tomatencoulis , de light room en pimentpoeder aan toe en bestrooi met de bloem.
  3. Giet geleidelijk de 1 liter water bij , voeg er dan de bouillon blokjes bij en verwarm tot het kookpunt is bereikt.
  4. Spoel de garnalen en dep ze voorzichtig droog.
  5. Reinig de koriandertakjes. Breng de soep op smaak met peper en zout en voeg er de sojasaus aan toe.
  6. Doe er vervolgens de garnalen bij en laat nog 2 tot 3 minuten doorkoken.
  7. Serveer in diepe borden en garneer met korianderblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.