FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. pastinaakpuree:

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 6 aardappelen
    2. 4 pastinaakwortels
    3. 1 dl room
    4. peper, zout, muskaatnoot

    Bereidingswijze

    1. - schil de aardappelen en was grondig
    2. - zet ze op in zout water en laat gaar koken
    3. - giet af en laat opdrogen
    4. - schil ondertussen de pastinaken en snij in stukjes
    5. - kook in licht gezouten water tot ze gaar zijn
    6. - voeg de aardappelen en pastinaak bij elkaar en plet tot puree
    7. - kruid bij met peper en zout en eventueel wat muskaatnoot
    8. - voeg de room toe en roer tot romige puree

    Geniet van pastinaakpuree:

    Gepost door


    Rating: 3/5 (29 stemmen)
    155366 keer bekeken
    59 keer bewaard

    Fans

    • hartemberg
    • charron
    • Sylvia

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • Rianda

    Gepost door - 20/03/14 om 10u08

    Ik kook de pastinaak samen met de aardappel en gebruik nadien ook nog verse peterselie of geraspte peterseliewortel