Recept 35*** (29 stemmen)

pastinaakpuree:

Dit is een recept van

tijd
20 min
  • 1 reactie
  • 62 keer bewaard
  • 156.223 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. - schil de aardappelen en was grondig
  2. - zet ze op in zout water en laat gaar koken
  3. - giet af en laat opdrogen
  4. - schil ondertussen de pastinaken en snij in stukjes
  5. - kook in licht gezouten water tot ze gaar zijn
  6. - voeg de aardappelen en pastinaak bij elkaar en plet tot puree
  7. - kruid bij met peper en zout en eventueel wat muskaatnoot
  8. - voeg de room toe en roer tot romige puree

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Rianda op 20 maart 2014 om 10u08

Ik kook de pastinaak samen met de aardappel en gebruik nadien ook nog verse peterselie of geraspte peterseliewortel